Salgsbetingelser

Du er her:
Salgsbetingelser

Kjøper godkjenner våre salgsbetingelser ved fullført bestilling.

Kjøp

Alle priser på hjemmesiden er i norske kroner og inklusive 25 % mva. Når man setter en bestilling sendes en preliminær ordrebekreftelse pr. e-post. Om du har spørsmål eller om du vil endre noe, kontakter du oss via e-post eller telefon. Interstil inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (under 18 år). Vi reserverer oss mot eventuelle feil i lagerbeholdning og utsolgt situasjoner.  Om feilaktig informasjon vedr. produkt, pris, levering eller andre omstendigheter skulle inntreffe, så forbeholder Interstil seg retten til å endre dette i etterkant. Når bestillingen er behandlet, er det ikke lenger mulig å gjøre endringer. Kunden kan da kontakte vår kundeservice direkte ved spørsmål.

Produktinformasjon

Interstil reserverer seg mot eventuelle trykk- og skrivefeil i produktinformasjon på nettside, i annonser samt bilder som ikke gjenspeiler produktenes eksakte utseende. Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto og at reell størrelse ikke alltid er lett å oppfatte på foto. Alle produktene er beregnet for bruk i Norge.

Kortbetaling

Interstil tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning via Nets Online Terminal. Du kan benytte debetkort og kredittkortene VISA og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Vipps kan også benyttes.

Beløpet reserveres på din bankkonto ved bekreftet bestilling og belastes ditt debet-/kredittkort når bestillingen sendes fra oss.

Tilbakebetaling

I de tilfeller hvor tilbakebetaling er aktuelt gjøres dette i første omgang ved tilbakeføring av beløp til det debet-/kredittkort som er benyttet i kjøpsprosessen. Tilbakebetaling skjer da senest innen et par dager etter saksbehandlingen er avsluttet.

Angrerett

For privatpersoner forholder Interstil seg til reguleringene i forbrukerkjøpsloven, e-handelsloven og angrerettloven og 14 dagers angrerett. Se mer under retur og reklamasjon.

Kundeinformasjon

Interstil behandler kundens personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Informasjonen du oppgir til oss vil ikke bli delt eller videresolgt på noen måte eller i noen form. Vi bruker informasjonen kun for å behandle din bestilling. Din e-postadresse brukes kun til å sende deg informasjon ifm. kjøpet. Du har rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, og hvis du tror det er feil eller irrelevant, kan du be om retting eller fjerning fra vår kundedatabase. I så fall, ta kontakt med vår kundeservice.

Interstil AS

Est. 1988
Org.nr. NO 914 482 348 MVA

Interstil er en norsk møbel-og interiørgrossist, som har levert møbler på det norske markedet siden 1988.

Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus.

Postadresse;
Luramyrveien 71
4313 Sandnes

Interstil Factory Outlet

Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør til særdeles hyggelige priser.

Besøk oss på Orstad i Klepp;
Møllevegen 22
4353 Klepp Stasjon

Kontakt oss på;
T: 466 37 513
E: outlet@interstil.no

Kundestøtte nettbutikk: nettbutikk@interstil.no

IFO kundeklubb

Meld deg inn i vår kundeklubb og få melding om de nyeste varene først!

© Interstil Factory Outlet All rights reserved
Bli med i kundeklubben!
Få melding om de nyeste varene og beste tilbudene først.