Levering

Du er her:
Levering

Alternativer

Kjøper kan velge mellom 3 typer levering:

1. Hente på Interstil Outlet

  • Hente i vår outlet i Møllevegen 22, 4353 Klepp Stasjon. Kjøper kontaktes pr. e-post når bestillingen er klar for henting. Henvendelse i butikk for utlevering. Ta med kjøpsbevis.

2. Posten

  • Hente på nærmeste postkontor.

3. ColliCare

Merk at det kan oppstå forsinkelser i leveransene på grunn av ekstremværet “Hans”. Områder nord for Trondheim, Molde, Ålesund, Nordfjord, store deler av innlandet, Valdres og Hallingdal kan bli påvirket av dette.
  • Levert inn i boenhet. Kjøper kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Sjåfør har med hjelper og forsendelsen bæres inn opptil 3. etg.. Gebyr på kr 500 for levering over 3. etg. etterfaktureres. ColliCare må informeres i forkant. Utpakking av varer er ikke inkludert.
  • Levert til adresse. Kjøper kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Bor kjøper i enebolig vil forsendelsen bli levert til eiendomsgrensen. Bor kjøper i leilighet leveres det til byggets entré (eller så langt lastebilen kommer).

    Hammaren Transport (kun lokalt i Rogaland)

  • Levert inn i boenhet. Kjøper kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Sjåfør har med hjelper og forsendelsen bæres inn opptil 3. etg.. Gebyr på kr 500 for levering over 3. etg. etterfaktureres. Hammaren må informeres i forkant. Utpakking av varer er ikke inkludert.
  • Levert til adresse. Kjøper kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Bor kjøper i enebolig vil forsendelsen bli levert til eiendomsgrensen. Bor kjøper i leilighet leveres det til byggets entré (eller så langt lastebilen kommer).

Leveranse til øy
Leveranse til adresse på en øy uten veiforbindelse blir levert til en adresse på fastlandet som angis av kjøper evt. til nærmeste terminal eller fergeleie. Kjøper har deretter har ansvaret for all videre transport til den endelige adresse. Samme betingelser gjelder for alle tilleggstjenester som retur og bytte. 

Vi leverer ikke til Svalbard.

Leveringstid
Interstil Outlet tilstreber alltid å levere varer så fort som mulig. Post leveranser sendes normalt innen 1-2 virkedager etter bestilling. Hammaren leveranser sendes normalt innen 1-2 virkedager etter bestilling. ColliCare leveranser sendes normalt tirsdager med ankomst ColliCare HUB onsdager. Befrakters ledetid ut til kjøper kommer i tillegg. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

Mottak
Undersøk vare og emballasje og merk eventuelle skader og/eller emballasjeskader på fraktbrev/håndskanner. Tell antall kolli og noter eventuelt avvik på fraktbrev/håndskanner. Signer fraktdokumentet. Signaturen skal være leselig og må om nødvendig suppleres med en skriftlig avklaring av signatur.

Uavhentet postforsendelse
Henter ikke kjøper forsendelsen innen avtalt tid, blir kjøper belastet både frakt & returfrakt.

Ikke hjemme ved avtalt levering
Møter ikke kjøper opp til avtalt tid, vil kjøper bli fakturert for bomtur tilsvarende fraktbeløp.

Fraktsatser
Frakt betales av kjøper og kommer i tillegg til varens pris. Fraktsatser blir opplyst til angitt postnummer når varene er lagt i handlekurv under kjøpsprosessen.

Siste nytt først!
Meld deg på vårt nyhetsbrev og sikre deg nyttig info om produkter & vareprøver, kampanjer & kupp m.m.