Levering

Du er her:
Levering

Alternativer

Kjøper velger mellom 3 typer levering;

1. Hente på Interstil Factory Outlet

Møllevegen 22 på Orstad. Du kontaktes pr. e-post når varen(e) er klar for henting. Henvendelse i butikk for utlevering.

2. Posten

  • Hente på nærmeste postkontor
  • Hjemlevering

3. Bring

  • Levert på dør. Du kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Sjåfør har med hjelper og forsendelsen bæres inn for deg. Utpakking av varer er ikke inkludert.
  • Levert på adresse. Du kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Bor du i hus vil forsendelsen bli levert til eiendomsgrensen. Bor du i leilighet leveres det til byggets entré (eller så langt lastebilen kommer).

Leveranse til øy
Leveranse til adresse på en øy uten veiforbindelse blir levert til en adresse på fastlandet som angis av kunde. Kunde har deretter har ansvaret for all videre transport til den endelige adresse. Samme betingelser gjelder for alle tilleggstjenester som retur og swap.  Bring Home Delivery tilbyr ikke installasjonstjenester i samsvar med overnevnte adresser. Leveranse til adresse på en øy uten veiforbindelse kan utføres, men da må det avtales spesifikt i hvert tilfelle.

Vi leverer ikke til Svalbard.

Leveringstid
IFO tilstreber alltid å levere varer så fort som mulig. Post leveranser sendes normalt innen 1-2 virkedager etter bestilling. Bring leveranser sendes normalt fra vårt lager tirsdager med ankomst Bring HUB onsdager. Befrakters tid kommer alltid i tillegg. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

Mottak
Undersøk vare og emballasje og merk eventuelle skader og/eller emballasjeskader på fraktbrev/håndskanner. Tell antall kolli og noter eventuelt avvik på fraktbrev/håndskanner. Signer fraktdokumentet. Signaturen skal være leselig og suppleres om nødvendig ved en skriftlig avklaring av signatur.

Uavhentet forsendelse
Henter du ikke forsendelsen innen avtalt tid, blir du belastet både frakt & returfrakt.

Fraktsatser
Frakt betales av kjøper og kommer i tillegg til varens pris. Fraktsatser blir opplyst til angitt postnummer når varene er lagt i handlekurv under kjøpsprosessen.

Bli med i kundeklubben!
Få melding om de nyeste varene og beste tilbudene først.