Levering

Alternativer

Kjøper velger mellom 3 typer levering;

1. Hente på Interstil Factory Outlet i Møllevegen 22 på Orstad. Du kontaktes pr. e-post når varen(e) er klar for henting. Henvendelse i butikk for utlevering.

2. Posten

  • Hente på nærmeste postkontor
  • Hjemlevering

3. Bring

  • Levert på dør. Du kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Sjåfør har med hjelper og forsendelsen bæres inn for deg.
  • Levert på adresse. Du kontaktes i forkant for å avtale tidspunkt for levering. Bor du i hus vil forsendelsen bli levert til eiendomsgrensen. Bor du i leilighet leveres det til byggets entré (eller så langt lastebilen kommer).

Vi leverer ikke til Svalbard.

Utpakking av varer er ikke inkludert.

Leveringstid
Leveringstiden på ordrebekreftelsen du mottar pr. e-post er preliminær og må anses som veiledende. IFO tilstreber alltid å levere varer så fort som mulig. Normalt sendes varer ca. 1-2 virkedager etter bestilling hvis alt er tilgjengelig på vårt lager. Befrakters tid kommer alltid i tillegg. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

Mottak
Undersøk vare og emballasje og merk eventuelle skader og/eller emballasjeskader på fraktbrev/håndskanner. Tell antall kolli og noter eventuelt avvik på fraktbrev/håndskanner. Signer fraktdokumentet. Signaturen skal være leselig og suppleres om nødvendig ved en skriftlig avklaring av signatur.

Uavhentet forsendelse
Henter du ikke forsendelsen innen avtalt tid, blir du belastet både frakt & returfrakt.

Fraktsatser
Frakt betales av kjøper og kommer i tillegg til varens pris. Fraktsatser blir opplyst til angitt postnummer når varene er lagt i handlekurv under kjøpsprosessen.