Kvalitet til hyggelige priser

På jakt etter noe nytt til hjemmet? En komfortabel hjørnesofa, et komplett spisestue møblement, en ny godstol, et vakkert bilde, hagemøbler til vinterstuen eller noe helt annet? Interstil har et bredt utvalg av møbler og interiør til hyggelige priser. Her i vår nettbutikk finner du varer som er utgått hos våre kjedekunder og som selges til svært fordelaktige priser. Vi får også jevnlig inn vareprøver fra vårt showroom på Forus. For de som bor i nærheten, besøk vårt factory outlet på Orstad i Klepp kommune!  Meld deg inn i kundeklubben eller følg oss på Facebook!

Godt håndverk

Interstil eier de eksklusive møbelfabrikantene Hødnebø og Hjellegjerde, som begge har kvalitet og godt håndverk som varemerke. Både Hødnebø og Hjellegjerde leverer til flere av de norske møbel- og interiørkjedene. På vårt factory outlet vil du derfor finne vareprøver og returvarer fra sortimentet til både Hødnebø og Hjellegjerde i tillegg til mange andre godbiter.

Stort utvalg – umiddelbar levering

Interstil har møbler og interiør til helt andre priser enn det du er vant med. Som grossist leverer vi til en rekke større møbelforhandlere i landet. Varene du finner i vårt outlet er restpartier og returvarer fra møbel- og interiørbutikker vi har levert til. Og uansett hva du handler, kan du få det med deg hjem i dag.

Besøk oss – bli imponert!

Vi får jevnlig inn nye partier og enkeltmøbler – hos oss finner du stadig noe nytt. Ta kontakt hvis du lurer på om vi har noe for deg!